Saar aan Huis ontzorgt hulpbehoevenden en hun mantelzorgers


Saar aan Huis is een landelijke organisatie voor particuliere mantelzorg. Sinds 1 januari 2018 is de vestiging in de regio Nijmegen en omgeving van start gegaan. Franchisenemer Anita Rossen-Angenendt, woonachtig in Overasselt, voorziet hiermee in een oplossing voor de groeiende vraag naar aanvullende mantelzorg.

Saar aan Huis biedt passende hulp aan ouderen die ondersteuning nodig hebben om comfortabel en verantwoord thuis te kunnen blijven wonen. Anita werft en selecteert de helpende ‘Saars’ en zorgt voor een match tussen de zorgvrager en de ‘Saar’ aan de hand van persoonlijke intakes. Zij vindt het heel belangrijk dat er een klik is en dat de ouderen een vast, vertrouwd gezicht over de vloer krijgen. ‘Saars’ helpen niet alleen met schoonmaken of koken maar maken ook een praatje, doen een spelletje of begeleiden cliënt naar bijvoorbeeld therapie of een arts. De ‘Saars’ hebben over het algemeen ruime levenservaring, wonen in de nabije omgeving en hebben affiniteit met zorg.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via nijmegen@saaraanhuis.nl, 06-22841385 of 024-6222512. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op de site www.saaraanhuis.nl of u kunt dit pdf document bekijken.

Taxi Service Nijmegen richt zich ook op ouderen en wij houden extra rekening met rustig in- en uitstappen en nemen de tijd voor u.


Om terug te gaan naar onze home pagina klikt u hier.

Taxi Service Nijmegen - Goede Service - Particulieren en bedrijven - Alle luchthavens - En meer...